Privacybeleid

Doel verwerking persoonsgegevens

M&ITech verwerkt persoonsgegevens om haar opdrachten te kunnen uitvoeren.

Uitwisseling van gegevens

De uitvoering van de taken van M&ITech voorziet niet in het delen van de bedrijf gegevens, inclusief persoonsgegevens, met andere instanties of bedrijven. 

Informatie over gegevensverwerking

M&ITech informeert betrokkenen in beginsel als zij gegevens van hen gaat verwerken.

Beveiliging persoonsgegevens

M&ITech zorgt voor passende beveiliging van de persoonsgegevens die zij onder zich heeft, in lijn met de daarvoor geldende wettelijke eisen en richtlijnen.

Bewaartermijn persoonsgegevens

M&ITech bewaart persoonsgegevens die zij verwerkt niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de gegevensverwerking. Of zo lang als op grond van de Archiefwet is vereist.

Uw privacyrechten

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) geeft u een aantal privacyrechten.

Recht op inzage

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens (artikel 15 van de AVG). Als u wilt weten welke persoonsgegevens M&ITech van u verwerkt, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. M&ITech behandelt uw verzoek in beginsel binnen een maand.

Recht op rectificatie

Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een aanvullend verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen (artikel 16 AVG). Dit is het recht op rectificatie.

Recht op vergetelheid

U kunt, in een aantal gevallen, aan M&ITech vragen om uw gegevens te wissen (artikel 17 AVG). Dit is het recht op vergetelheid.

Recht op dataportabiliteit

U kunt een beroep doen op het recht op dataportabiliteit (overdraagbaarheid van gegevens) als M&ITech uw gegevens verwerkt omdat u daarvoor toestemming heeft gegeven. Of om een overeenkomst met u uit te voeren (artikel 20, eerste lid onder a, AVG). Let op: dit geldt alleen voor gegevens die M&ITech digitaal verwerkt, dus niet voor papieren bestanden.

Recht op beperking van de verwerking

U kunt M&ITech vragen om het verwerken van uw gegevens te beperken (artikel 18 AVG). Dit is het recht op beperking van de verwerking.

Recht van bezwaar

U kunt bezwaar maken tegen het gebruik van uw persoonsgegevens door M&ITech. Dit is het recht van bezwaar.

Verzoek doen

U kunt uw schriftelijke verzoeken sturen aan:

M&ITech

Verzoek privacyrechten

Mauritskade 13

1814JB Alkmaar